El Centre d’Esports L’Hospitalet jugarà al camp del Castelldefels aquest cap de setmana amb l’objectiu de mantenir el liderat de la 3a Federació. L’equip vol allargar una jornada més el bon moment de joc i de resultats que travessa.

L’Hospi afronta el segon desplaçament de la temporada amb la moral pels núvols. L’equip porta 9 punts de 9 possibles practicant un joc vistós. Una situació que no es vivia des de feia ja unes quantes temporades .

A la roda de premsa prèvia al duel contra el Castelldefels d’aquest diumenge, l’entrenador Joan Sánchez ha posat en valor el treball de tota la plantilla i ha alertat que això només acaba de començar: “el futbol va d’això. Cada setmana tens un repte nou davant. Cada rival és diferent. Si l’objectiu és pujar de categoria no podem baixar el ritme . No podem negar que ara estem en un gran moment de resultats de i joc”.

Les estadístiques en les tres primeres jornades parlen de 9 gols marcats i només un encaixat. El tècnic gironí valora la faceta ofensiva, però encara més la defensiva: “el que tothom veu i el que més es destaca en el món del futbol és fer gols. Si fas molts gols vol dir que tens molta presència a la porteria contrària, però personalment el més valoro com a entrenador son les porteries a zero. Hem encaixat només un gol i ha estat de penal”.

El rival de diumenge, el Castelldefels, és per a Joan Sánchez un conjunt molt millor del que molts s’imaginen, sobretot quan juga al seu camp: “és un equip tapat. Tothom parla de l’Olot, el Tona, la Grama. Però el Castelldefels té molt bons jugadors. A casa seva es fan molt forts, molt competitius. Només han encaixat un gol i a pilota aturada. Realment serà un duel molt complicat”.

La única baixa segura per aquesta jornada és la de Sergi Torres que continua lesionat.