El CE L’Hospitalet debuta aquest dimarts al Torneig d’Històrics que se celebra a Barcelona, a l’Estadi Nou Sardenya, en el segon compromís de pretemporada del conjunt de Joan Sánchez, que ja porta una setmana preparant-se.

En la segona jornada de l’Històrics, mítica competició d’estiu, l’Hospi s’enfronta en un triangular a Cerdanyola FC i UE Sants (18 h), buscant un lloc en les semifinals de dissabte vinent.

Fins ara, l’equip riberenc ha anunciat set incorporacions, que reforcen la plantilla per intentar donar el salt de categoria: Els davanters Sanku Jabbie (CP San Cristóbal), Joel Lasso (CE Europa) i Óscar Gómez, fins ara al club cedit pel Nàstic; els defenses Mamau Jabbie (CD Toledo), Oumar Bah (futbol estranger) i Marc Vicente (Cerdanyola FC); i el porter Carles Segura (cedit pel CE Sabadell). També fan pretemporada amb el primer equip diversos jugadors del filial de 1a Catalana i del Juvenil.

En les darreres hores ha causat baixa el defensa Adrià Parra, destacat jugador de la temporada anterior, que si en un principi havia renovat, els compromisos laborals no li permeten compatibilitzar la pràctica del futbol.

En el primer amistós, l’Hospi va empatar sense gols al camp del Barça Atlètic. Entre els partits que venen, es troba la Copa Catalunya, en primera ronda contra l’AE Prat, i el 14è Trofeu ‘Ciutat de L’Hospitalet’ (27 agost), davant el Cerdanyola FC.