L’Hospi porta tota la setmana preparant el duel contra l’Olot com si es tractés d’una final. Els riberencs estan obligats a guanyar al líder per reduir a 4 punts la distància a la classificació, i mantenir així opcions reals de guanyar la lliga. El vestidor no amaga les ganes que comenci el partit.

L’entrenador riberenc, Joan Sánchez, ha destacat que “tothom està molt posat i molt concentrat. Jo veig als jugadors amb una gran convicció. Dona gust veure’ls entrenar aquesta setmana. És un partit al que no li falten al·licients i que tothom vol jugar. Segur que serà un gran partit.

Des del propi club s’ha posat en marxa una campanya per tal d’animar a l’afició a omplir les grades de l’Estadi municipal. De moment sembla que la crida ha fet efecte i l’Hospi comptarà amb un suport important.

Ara mateix el principal maldecap del cos tècnic es saber si podrà comptar amb alguns dels jugadors de referència ofensius. Jugadors com Sanku i Óscar Gómez  son seriosos dubtes per diumenge. El partit entre l’Hospi i l’Olot serà retransmès en directe per Televisió de L’Hospitalet a partir de dos quarts d’una del migdia.