El Centre d’Esports L’Hospitalet vol allargar a quatre victòries consecutives la seva bona ratxa de resultats. No ho tindrà fàcil jugant al camp del Prat, un rival que ja va ser capaç de guanyar als riberencs en el duel de la primera volta.

Guanyar la lliga no és impossible. Un pensament que ha agafat força a Can Hospi des de que es va derrotar al líder, l’Olot, el passat diumenge. La manera en que es van sumar els punts, amb un joc sòlid, ha servit d’estímul. I és que la plantilla necessitava una injecció de moral com aquesta per guanyar, sobretot, autoconfiança.

Diumenge al migdia es veurà les cares amb el Prat, un conjunt que la temporada passada disputava la 2a Federació i que enguany, tot i no estar a dalt de la classificació, ha estat capaç de guanyar a domicili a l’Olot i al propi Hospi. En tots dos casos per 0 a 1. Ara, a més a més, venen de guanyar i amb ganes de tornar a derrotar al conjunt de Joan Sánchez.

El partit entre l’Associació Esportiva Prat i el Centre d’Esports L’Hospitalet començarà a dos quarts d’una del migdia, i es podrà seguir en directe per Televisió de L’H.