El CE L’Hospitalet vol confirmar que ha superat la petita crisi de resultats guanyant al Reus Reddis aquest diumenge a l’Estadi municipal. Els riberencs son tercers a dos punts del líder, l’Olot, i li treuen dos punts als del Baix Camp, que son quarts a la classificació.

Un dels partits més importants de la temporada pel Centre d’Esports L’Hospitalet tindrà lloc aquest diumenge al migdia, quan rebi la visita del Reus Reddis. Ho serà per diverses raons. La primera per certificar que l’equip ha tornat a agafar una dinàmica guanyadora. I la segona perquè no es pot permetre cap més ensopegada si no vol veure com l’Olot s’escapa com a líder de la 3a Federació.

La missió no serà plàcida, ja que davant tindrà un Reus que compta amb una plantilla de gran qualitat i un sistema de joc molt sòlid.

La plantilla de l’Hospi afrontarà aquest duel amb l’autoconfiança recuperada. La bona defensa i el dinamisme en atac que es va veure al darrer partit al camp de la Rapitenca ha pujat la moral de l’equip.

L’Hospi seguirà sense poder comptar amb la presència del davanter Sanku, que continua de baixa. D’altra banda, el d’aquest diumenge serà l’últim partit de sanció que compliran la parella d’entrenadors Joan Sánchez i Diego Quintero.