El CE L’Hospitalet afronta aquest dissabte, a partir de els 19:30h., la segona eliminatòria de la Copa Catalunya absoluta. El rival serà el CP San Cristóbal de Terrassa.

Un rival que no porta bons records per a l’Hospi. El CP San Cristóbal va ser el botxí dels hospitalencs la temporada passada a la primera eliminatòria d’ascens. Joan Sánchez no parla de revenja però sí reconeix que l’equip està motivat: “Aquí som, un any nou i amb gent que hem incorporat nova. Les ganes hi són”

A més, Sánchez recorda que el rival destaca, entre altres coses, per la seva intensitat: “És un equip que sempre es mostra molt competitiu, sobretot a casa seva. És una molt bona prova de foc per a nosaltres”.

El tècnic no podrà comptar amb Canario ni Adán Cabrera, encara lesionats. Tot i ser les úniques dues baixes, Sánchez reconeix que es tracta de dos jugadors “molt importants” per al CE L’Hospitalet. Tampoc tindrà gaires efectius del primer equip per formar la defensa, la línia que encara s’ha de reforçar: “Cal tenir paciència. És una evidència que darrere cal incorporar però tenim gent suficient per resoldre el partit”.

En cas de victòria, el CE L’Hospitalet quedaria exempt de la tercera eliminatòria i, per tant, es classificaria directament per a les semifinals de la Copa Catalunya absoluta. A aquesta ronda ja s’incorporaria l’Andorra, actual campió.