L’hora de la veritat ha arribat pel Centre d’Esports L’Hospitalet, que aquest diumenge visitarà el camp del Prat, en la que serà l’anada de la primera eliminatòria d’ascens a 2a Federació. L’equip té plena confiança en les seves possibilitats. Aquesta setmana l’ambient ha estat de màxima motivació. Joan Sánchez, entrenador del CE L’Hospitalet, afirma que aquests dies “es respira sensació de partit important, de play-off, diferent. A l’hora d’entrenar es veuen moltes ganes i alegria”.

Des de les files riberenques tenen el màxim respecte pel Prat, més encara quan els potablava els ha guanyat els dos enfrontaments de lliga, per la mínima a l’Estadi municipal a la primera volta, i per 2 a 0 ara fa dos mesos al camp municipal del Sagnier. “Tot i això, els play-off són diferents. Veig a l’equip connectat i sense nervis. Tenen molta autoexigència i gana”, assegura Joan Sánchez.

Tot i que l’eliminatòria s’haurà de decidir en el partit de tornada a l’estadi municipal de L’Hospitalet d’aquí a una setmana, els riberencs sortiran per la victòria aquest diumenge. L’entrenador riberenc creu que “especular és un error pensant que són 180 minuts d’eliminatòria. Nosaltres sortirem a guanyar i a fer el màxim de gols possibles”.

Els dos partits d’aquesta primera eliminatòria d’ascens es podran seguir en directe per Televisió de L’Hospitalet. El primer serà aquest diumenge a dos quarts d’una del migdia.