La recuperació del Trofeu “Ciutat de L’Hospitalet” va oferir un molt bon partit de futbol entre el CE L’Hospitalet i el Cerdanyola FC. Els riberencs es van imposar per 2-1.

37 anys després, va tornar el Trofeu “Ciutat de L’Hospitalet”. La competició, inèdita des de l’any 1986, va tenir com a primer convidat de la recuperació al Cerdanyola FC, de la 2a RFEF.

El duel es va iniciar amb el gol d’Adán Cabrera, després d’un excel·lent jugada de Rubi per banda dreta. El canari va rematar amb el cap la centrada del lateral i va tornar a marcar mesos després. La lesió, ara sí, sembla ja completament oblidada.

La primera part del partit va seguir mostrant un Hospi agressiu i un Cerdanyola que, malgrat ser un conjunt de superior categoria, semblava incòmode sobre el terreny de joc. Però el pas dels minuts van ser positius per a l’equip d’Óliver Ballabriga, cada cop més assentats.

Així, la segona part va ser més igualada. El Cerdanyola ja s’apropava més a la porteria de l’Hospi i al minut 70 arribava l’empat. Penal a favor dels verds i gol de Max Marcet.

Els darrers minuts del duel van mantenir la igualtat i només un detall va decantar la balança a favor de l’Hospi. Penal per als riberencs per mà i gol de Ton Alcover, que va anotar la pena màxima a l’estil “Panenka”.

El 2-1 va acabar sent definitiu i l’Hospi va aixecar el trofeu “Ciutat de L’Hospitalet” 37 anys després. La 14a edició de la competició sempre serà especial.