Haver superar la primera ronda per assolir l’ascens a la 2a Federació ha reforçat la moral del vestidor riberenc. Tothom és conscient que el camí serà llarg i ple d’obstacles. Però tocar de peus a terra no significa en cap cas que l’equip no vegi el futur amb optimisme i confii plenament en les seves possibilitats.

L’entrenador del Centre d’Esports L’Hospitalet, Joan Sánchez, ha explicat que “l’equip està molt bé. A nivell mental estan molt posats. Des de principis d’any estan molt motivats. Això sí, hem de controlar tots els detalls perquè qualsevol errada nostre serà aprofitada pel Badalona”.

De la mateixa manera que al camp del Prat ara fa dues setmanes, l’Hospi sortirà a buscar la victòria. Plantejar un partit defensiu no passa pel cap del cos tècnic. “En tots els anys que porto en el món del futbol he vist que els equips que especulen acaben perdent. La mentalitat guanyadora és clau”, ha dit Joan Sánchez.

Una de les millors notícies dels darrers dies va ser el bon partit del davanter Ander Montori. El navarrès va marcar dos gols davant del Prat i sembla que per fi ha esclatat. “Sempre he tingut confiança plena. És un treballador incansable i un gran company. Altres jugadors no li surten les coses i s’enfonsen, en canvi ell fa tot el contrari”, ha comentat el mister riberenc.

El partit de tornada es jugarà diumenge vinent a l’Estadi Municipal. En cas d’empat en el marcador global de l’eliminatòria, l’Hospi passaria de ronda sense tanda de penals.