El Centre d’Esports L’Hospitalet vol allargar el bon moment de joc i resultats guanyant diumenge al camp del Vilassar de Mar, un rival que ha guanyat per la mínima els dos enfrontaments que ha disputat com a local. El primer davant del Badalona i el següent contra el Castelldefels.

Un Vilassar de Mar que destaca aquesta temporada per un sistema defensiu sòlid rebrà diumenge a la tarda la visita del líder de la 3a RFEF. L’Hospi sap que per ser campió de lliga cal ser ambiciós i sortir a pels 3 punts cada partit, sense fer cas a aquelles veus que opinen que empatar al camp del conjunt mariner pot ser un bon resultat.

El tècnic del Centre d’Esports L’H, Joan Sánchez, ha comentat que “segurament hi ha molta gent que es mira la classificació i valora en positiu empatar fora de casa. Però nosaltres no, el nostre objectiu és sumar de tres en tres cada jornada. Empatar fora de casa no és bo. Cal tenir l’ambició de guanyar sempre com a visitants”.

La Unió Esportiva Vilassar de Mar està sent una de les sorpreses d’aquest inici de lliga. Classificada en 4a posició es troba a només dos punts dels riberencs. “És un equip ben ordenat, molt junt i que intenta no concedir cap ocasió al rival. Nosaltres hem de millorar a l’hora d’atacar l’àrea. Tenim molta qualitat al davant i molt bon joc aeri. La clau és aprofitar les ocasions que es generen, al contrari del que ens va passar diumenge passat al camp del Castelldefels”, ha subratllat el tècnic de l’Hospi.

El CE L’Hospitalet està mostrant una gran solidesa defensiva

En aquest inici de lliga s’estan registrant molt poques victòries visitants. La qual cosa encara li dona més valor al fet de guanyar fora. De fet, Joan Sánchez destaca que “tothom a casa es fa molt fort. Segurament perquè deixar escapar punts a casa acaba passant factura. De fet estem veient que la majoria d’equips estan molt bé defensivament jugant com a local”.

Pel que fa a Raúl Martínez, que a la darrera jornada va patir un cop fort a l’espatlla, encara és dubte pel duel d’aquesta jornada.