Jugar la temporada vinent a la 2a Federació està a les botes dels jugadors de l’Hospi. L’equip necessita guanyar al Moscardó com a visitant. Un rival que, com va demostrar diumenge passat en el partit d’anada, és molt rocós al darrere, amb un joc directe efectiu, i molt intel·ligent a l’hora d’aprofitar les segones jugades.

El vestidor està conscienciat que no pot especular i sortirà a buscar el gol des del primer minut. En aquest sentit, l’entrenador riberenc, Joan Sánchez, ha explicat que “per nosaltres cada partit ha estat una final, i sempre hem anat a guanyar. Aquest de diumenge serà igual. Ens ho agafem amb la màxima exigència i il·lusió. Hem de gaudir del bon moment”.

El mister de l’Hospi ha afegit que “no sabem especular. El que volem és guanyar. Ells també. De fet, ho vam comprovar diumenge passat. Ells són molt valents, i per això crec que serà un partit molt maco de veure”.

L’Hospi no estarà sol al camp del Moscardó, ja que uns 200 aficionats i aficionades han tret entrada per acompanyar l’equip en el partit més important de les últimes temporades.