L’Hospi defensarà aquest diumenge la victòria per la mínima que va signar al camp del Prat. Té a favor seu que en cas d’empat en el marcador global d’aquesta primera eliminatòria passaria de ronda automàticament.

Tot i aquests condicionants favorable, el vestidor no es refia dels potablava. L’entrenador riberenc, Joan Sánchez, ha comentat en roda de premsa que “aquí ens espera una final. Estic convençut que el Prat vindrà a donar-ho tot. Passi el que passi hem de sortir a per la victòria sense especular. No hem d’oblidar que això son els playoff i pot passar de tot”.

Davant la necessitat de guanyar per dos gols com a mínim per passar l’eliminatòria, el Prat de ben segur que sortirà a jugar amb un plantejament clarament ofensiu. “Ells sempre han jugat igual aquesta temporada. M’espero un Prat que vindrà a guanyar però sense fer cap bogeria”, ha dit el tècnic de l’Hospi.

Per diumenge s’espera un gran ambient a les grades de l’Estadi Municipal, amb molta presència d’aficionats riberencs. Joan Sánchez considera que “tot l’any hem tingut a l’afició animant, inclús quan hem jugat fora del nostre estadi. L’afició ens ha donat una empenta extra per treure els partits endavant. Sembla que aquest diumenge vindrà molta gent, això és idoni”.

El partit entre l’Hospi i el Prat es podrà seguir en directe, a partir de dos quarts d’una del migdia, per Televisió de L’H i el web del LHDigital.cat.