L’Hospitalet ha acollit la primera competició de l’any de jugadors de Scrabble. La Copa Llobregat va dirigida a jugadors de fins a 1800 de rànquing, i té premi per als tres primers classificats, a la millor jugada amb la LL (de Llobregat) i al millor debutant.

La competició té un format clàssic d’un contra a contra, i se celebren 5 rondes dividides entre matí i tarda. Per als jugadors de més nivell, també organitzen una competició amistosa. Cristina Bassóns, presidenta del Club Scrabble L’H es mostra “molt satisfeta per la recuperació de l’afició despres de la devallada en la pandèmia i que cada cop s’hi sumin més jugadors debutants”.

En la cita hi tenen cabuda tots els nivells, i és una gran oportunitat per poder mesurar-se amb jugadors que han participat en competicions internacionals. És el cas del Carlos Garcia, que ha participat en 5 mundials i que no es perd cap competició de l’Hospitalet: “Tenim competivitat davant el taulell, ningú vol perdre, però es veritat que hi ha una sensació de familia entre els que juguem. Jo gràcies als mundials he viatjat per el món i he fet amics arreu”.

Per la altra banda hi ha jugadors, com la Elaina Fernández que s’han animat recentment a jugar-hi i per als que és la seva primera experiència competititva: “Es la segona vegada que em poso a jugar a Scrabble i està sent molt divertit. La resta de jugadors m’ho estan fent molt fàcil i m’ajuden amb tot el que necessito saber”.

Per aquells que vulguin provar d’encreuar mots, L’Hencarràs organitzarà partides el pròxim 17 de febrer dins els actes de renovació de la Flama de la Llengua Catalana.