L’Hèrcules L’Hospitalet ha celebrat aquest cap de setmana el torneig “Juntes som més forts”, una competició ideada per tal de promocionar el softbol i l’esport femení.

El torneig ha comptat amb la presència de diversos equips, tots formats íntegrament per dones. El joc net i la bona sintonia entre totes les participants ha estat una constant durant tot el cap de setmana. I és que el motiu per fer la competició bé que valia la pena. “El softbol és un esport molt maco i que cada vegada enganxa a més gent”, explica Berta Afán, principal organitzadora del torneig. “Estem aquí totes les que volem estar i les que volem seguir fent aquest tipus de competicions. I estaria bé tenir més suport”, afegeix Zaida Lazo.

I que el softbol no té edat no és un tòpic. El torneig “Juntes som més forts” comptava, per exemple, amb Sílvia Pérez i Nerea Castell, mare i filla que compartien equip i explicaven encantades la seva situació. “La meva mare juga molt bé i m’agrada molt poder estar amb ella”, explicava la Nerea. I la Sílvia, entre riures, afegia que era “tota una experiència”.

Finalitzat el torneig de softbol femení, l’Hèrcules L’Hospitalet ja se centra en la temporada regular. Alguns equips ja han iniciat la competició i altres ho faran en pròxims dies, començant així la temporada 2024 de beisbol, softbol i slowpitch.