L’Hdigital, el portal d’informació de la ciutat, comença el 12 de setembre una nova etapa: el web ha renovat totalment el seu disseny i funcionalitats per tal d’oferir un millor servei als ciutadans.

Segons el director dels Mitjans de Comunicació de L’H, Oscar Sánchez, el portal s’adapta així als nous hàbits de consum d’informació online, en què el mòbil sol ser la principal pantalla, “i permet accedir a tot el seu contingut d’una forma més intuïtiva, senzilla i agradable”.

Aquestes són algunes de les novetats:

  • Disseny responsive que permet visualitzar el web de la forma més òptima possible en tots els dispositius.
  • Portada que dona accés a tot el contingut d’una forma molt intuïtiva
  • Facilitat per compartir els continguts a les xarxes socials i amb els nostres coneguts.
  • Totes les edicions del Diari de L’Hospitalet, des de 1994, en format electrònic
  • Televisió L’H en directe i a la carta en un entorn de fàcil accés i consulta
  • Les notícies dels barris en un clic, a través d’un mapa interactiu.
  • Nova imatge dels resultats esportius de la setmana
  • Noves seccions temàtiques com ara Educació, Economia i Empresa i Salut.
  • Pàgina actualitzada per al Ple en directe i a la carta

Es manté l’històric de notícies, programes i diaris

Tot i el canvi de disseny i de navegació, L’Hdigital manté tot l’històric de notícies. Així doncs, a través del buscador es poden localitzar informacions des del 2000, any en què va néixer el Canal-h.net, l’antecessor de l’actual L’Hdigital.

De la mateixa manera, el portal continua sent una via per accedir a la carta als programes actuals de Televisió L’H i també a una selecció de programes anteriors que ja no estan a la graella però que tenen interès informatiu, cultural o divulgatiu, com ara l’espai Batecs, els programes especials de Festes de Primavera o les retransmissions de la Cavalcada de Reis.

Pel que fa al mitjà degà de la ciutat, el Diari de L’Hospitalet, es podran consultar els seus 390 números d’una forma més visual i còmoda, ja que totes les edicions, des de la primera del 1994, s’han transformat a flipbooks.

A més, les adreces url de l’antic L’Hdigital es redirigiran a les noves per tal que els usuaris no perdin aquelles informacions i programes de Televisió L’H que havien guardat.

Butlletí informatiu semanal

Una altra de les novetats que s’introdueix en la nova etapa de L’Hdigital és la possibilitat de subscriure’s a un butlletí electrònic de caràcter setmanal en que s’enviaran les notícies més importants. Per subscriure’s al butlletí només cal omplir el formulari que es troba a la portada.

Notificacions push

També en la línea de fer arribar la informació de la ciutat al màxim d’usuaris, el portal disposarà d’un servei de notificacions push (que apareixen al dispositiu en què s’està navegant quan es dona el consentiment) que informarà de les darreres notícies i novetats.