El recinte de Fira Granvia acollirà del 26 al 29 de setembre FoodTech, el saló de la tecnologia, equipaments i ingredients per a la indústria alimentària, un sector que compta amb més de 30.000 empreses a Espanya i generaria un 3% del PIB.

Aquest saló, vinculat a Alimentaria, un dels bucs insígnia de Fira, vol ser una referència de la indústria de producció d’aliments i begudes, de la matèria primera fins a la distribució comercial.

L’organizació de FoodTech s’ha marcat com a objectiu incrementar la participació internacional.

El director, Ricardo Márquez, ha indicat que “per al conjunt de la cadena agroalimentària la recuperacio, la reactivació i el creixement de les empreses d’aquesta indústria és del tot imprescindible”.

En aquest sentit, les empreses participants gaudiran de diversos punts de contacte, tant en format presencial com digital, per mirar d’explorar oportunitats de negoci i mirar de concretar acords.

Alimentaria FoodTech 2023 també lliurarà els premis Innova i Emprende a les millors iniciatives relacionades amb la tecnologia aplicada a la cadena alimentària i a la modernització empresarial.