L’Hospitalet té 2 punts nous de recàrrega per a vehicles elèctrics a La Florida i Collblanc. S’integren a la xarxa de punts de recàrrega a tot el territori metropolità. L’AMB, però, vol anar mes enllà i l’objectiu és ampliar a 14 les electrolineres integrades com les de L’Hospitalet que han optat per formar part de la xarxa metropolitana.

A l’Entrevista de l’Informatiu hem parlat amb Carles Conill, director de Serveis de Mobilitat de l’AMB. Ha dit que “arribarem a 102 electrolineres repartides a la zona metropolitana i volem que cadascun dels 35 ajuntaments que el conformen en tinguin una. Tenim 3 punts de recàrrega súper ràpida i la gran majoria són de càrrega ràpida i alguna semi ràpida”.

Tres electrolineres a L’H alimentades pel Metro

Conill ha afirmat que “volem punts de recàrrega de vehicles elèctrics mitjançant l’electricitat que ve del Metro i integrarem 8 electrolineres alimentades per la xarxa elèctrica d’aquest transport, 3 d’elles a L’Hospitalet”.

Pel que fa al servei AMBici, Carles Conill ha explicat que “funciona molt bé i entrarem a l’Hospitalet quan tinguem un número suficient d’estacions connectades a la xarxa de tal manera que l’operativa estigui finalitzada i pugui donar un bon servei. Al febrer, Endesa ja connectarà les estacions i esperem fer el llançament ben aviat”