Les galeries de L’Hospitalet viuen aquest estiu la 13a edició d’Art Nou fins al 3 de setembre. El festival aposta per incentivar la producció d’artistes joves, reivindicar les galeries com a espais de trobada i debat i posar en contacte agents i públic. 29 mostres de 46 artistes menors de 35 anys en 22 galeries, 8 espais independents i 4 institucions, i un extens programa d’activitats paral·leles ompliran els dies d’esdeveniment.

Un dels grans al·licients enguany serà l’entrega del Premi d’Art Emergent el 3 de setembre i la selecció d’una de les galeries participants en la Fira de Art-o-Rama Marsella 2024. A més, l’Hotel Wittmore seleccionarà tres artistes per exposar a les seves instal·lacions.

Vuit galeries de L’H

Ana Mas Projects, Dràcul·la, El Sielo, etHALL, Fundació Arranz-Bravo, L21 Barcelona, Raccoon Projects i Tangent Projects són les galeries i espais del Districte Cultural de L’Hospitalet que participen a Art Nou 2024 sota l’organització d’Art Barcelona – Associació de Galeries.

Art Nou és una porta d’entrada a creadors joves per establir la primera relació professional amb el mercat de l’art, les galeries, els espais autogestionats i les institucions dedicades a l’art emergent. En aquesta nova edició, el festival oferirà rutes, visites guiades, converses amb artistes, performances i projeccions.

Podeu consultar el programa d’Art Nou 2024 en aquest enllaç.

Dates destacades Art Nou 2024

  • 27 de juny – Inauguració de les exposicions amb una intervenció sonora de Joan Bennàssar. (Edifici Isaac Peral, 17h)
  • 23 de juliol – Ruta Art Nou de L’Hospitalet
  • 3 de setembre – Acte de clausura i entrega de premis (La Capella, Barcelona)