L’Ajuntament ha començat a canviar les 2.800 llums de descàrrega de Bellvitge i Gornal per tecnologia Led. Amb aquesta actuació L’Hospitalet continua amb la millora del sistema d’Il•luminació de carrers, places i espais públics de la ciutat. Es vol aconseguir un espai públic millor i de més qualitat amb llums més sostenibles i de manteniment preventiu.

L’Ajuntament destina ara 1,5 milions d’euros per substituïr 5.200 punts de llum d’arreu de la ciutat per lluminàries Led i canviar columnes deteriorades de l’enllumenat públic. Així es canvien les 2.800 llums de descàrrega de Bellvitge i Gornal, les 1.400 de tipus globus d’arreu i 1.000 de tipus viari als barris de Can Serra, Florida i Pubilla Cases. Són un total del 23% de les lluminàries instal•lades a la ciutat.

Amb aquesta operació s’assolirà una millor il•luminació de l’espai públic i un estalvi energètic anual d’1.411.704 quilowatts hora, equivalent a reduir 679 tones d’emissions de diòxid de carboni (CO2).

El projecte de millora de l’enllumenat públic també inclou el manteniment preventiu, amb el canvi d’un centenar de columnes i suports de fanals en avançat estat d’oxidació arreu de la ciutat.