L’H En Comú Podem demana el compliment del pla de biblioteques de L’Hospitalet, del qual denuncien importants mancances en superfícies, fons, personal i horaris d’atenció.

La construcció de les biblioteques de Santa Eulàli, i la de la Florida-Les Planes, l’ampliació d’horaris o cobrir les baixes del personal auxiliar d’aquests equipaments són algunes de les demandes i solucions que es posen sobre la taula en aquest document.

El portaveu del grup municipal de L’H En Comú Podem, Manuel Domínguez, ha explicat que “els professionals de les biblioteques han redactat un informe molt ambiciós en el que es denuncien els problemes i les mancances que tenen aquests equipaments i en aquest document es proposen solucions. El que volem és que el nou pla, que s’ha d’aprovar properament, respongui a aquest document i a les necessitats de la població”.

En una segona moció, L’H En Comú Podem demana la resolució pacífica del conflicte Israel- Palestina i exigeixen el cessament dels bombardejos i un alto el foc a Gaza.

Manuel Domínguez ha assenyalat que “evidentment condemnem els actes terroristes de Hamas, però que el que és molt greu és que les activitats terroristes les faci un estat que es diu democràtic i que teòricament diu que està a favor de la llei. Israel està fent terrorisme d’estat”.

L’H En Comú Podem presenta també una moció conjunta amb ERC i el PP per promoure debats a TV de L’Hospitalet. I un altre de conjunta amb el PSC i ERC per declarar L’Hospitalet ciutat antifeixista i antiracista.