L’alcalde David Quirós, durant l’entrevista que va concedir a Televisió de L’Hospitalet, va expressar la seva voluntat d’oferir diàleg a altres forces polítiques, principalment d’esquerres, amb l’objectiu de formar un govern municipal amb més força, ja que fins ara han governat en minoria.

El portaveu del grup municipal L’H En Comú Podem, Manuel Domínguez, ha explicat que aquesta conversa sí que ha succeït, tot i que va ser de manera informal. La seva resposta al respecte ha estat positiva sempre que les polítiques en matèria de justícia social i emergència climàtica vagin en la mateixa direcció.

“Amb la política de Núria Marín això era impensable. Però si amb el nou alcalde hi ha un gir cap a una política més humana, en el sentit de fer la ciutat més verda, solucionar el problema de l’habitatge, etc, sí que ens trobaran”, ha dit Manuel Domínguez.

Històricament, els socialistes han format govern en diversos mandats amb el que aleshores era Iniciativa per Catalunya i Esquerra Unida i Alternativa.