Els Comuns insten a l’Ajuntament a executar el projecte de naturalització del pati de l’escola Pau Vila, al barri de La Florida, per millorar l’accessibilitat i evitar els actes vandàlics que pateixen.  

Des  de L’H En Comú Podem han assegurat que l’escola Pau Vila és el centre públic de primària amb l’edifici més antic de tota la ciutat, amb el que això significa pel que fa al deteriorament i a l’antiguitat de les instal·lacions.

Manuel Domínguez, portaveu del grup municipal, ha explicat que “l’escola Pau Vila té 60 anys i unes necessitats extraordinàries de reforma en molts sentits, a la façana i a l’accessibilitat especialment al pati. El terra és pràcticament paper de vidre, els nens cauen i es fan ferides. La temperatura que s’assoleix a l’estiu el pati és molt alta pel tipus de material de què estan fetes les grades”.

Moció per augmentar les mesures contra la sequera

Els Comuns presenten una segona moció en la que demanen implementar mesures equitatives i compartides en la lluita contra la sequera. Manuel Domínguez ha assenyalat que “la situació de sequera és extrema, és la quarta sequera en els darrers vint anys i és especialment greu. Des del món municipal, es poden prendre moltes mesures. Nosaltres ja vam presentar fa un temps una moció per la recuperació d’aigües grises. S’han de posar en marxar més mesures perquè la situació és molt greu”.

Moció per una atenció primària més potent i la construcció de l’hospital a la zona nord

En una tercera moció L’H En Comú Podem demana al govern municipal gestionar amb el Departament de Salut l’enfortiment de la atenció primària. A més de fer les gestions polítiques i urbanístiques per l’aprovació del projecte de construcció d’un nou Hospital General de L’Hospitalet, a la zona nord de la ciutat.

Segons els Comuns el recent anunci de l’ampliació de l’Hospital Clínic de Barcelona als proper terrenys de la zona esportiva de la Universitat de Barcelona, fa que dubtin que la promesa feta fa gairebé vint anys de la construcció d’un nou Hospital General de L’Hospitalet sigui oblidada definitivament. Per això, demanen que s’insisteixi en que s’ha de complir aquesta promesa que es va fer molts anys i és construexi hospital a la zona nord de la ciutat.