L’associació L’H en Bici ha mostrat la seva satisfacció per la posada en marxa del servei AMBici que té 32 estacions i 352 bicicletes elèctriques pels carrers de L’Hospitalet. A l’Entrevista de l’Informatiu hem parlat amb Raúl Rodríguez, portaveu de L’H en Bici.

Ha assenyalat que “ha arribat una mica tard però la idea és que cada vegada més gent vagi en bicicleta i veiem com els joves compartien patinet i ara porten una bicicleta cadascú per fer que la mobilitat sigui sostenible”.

Rodríguez ha lamentat que el servei encara no està integrat amb Barcelona però hi haurà estacions d’intercanvi i esperem que en algun moment es tingui el mateix sistema de bicicletes a tota l’Àrea Metropolitana”.

Respecte de l’Aparcabici municipal, el portaveu de L’H en Bici ha afirmat que “no sabem quan el tindrem. Estava previst per aquest mes de maig però hi ha problemes i és un servei que s’ha d’endollar a la xarxa elèctrica i aquestes empreses no van tant ràpid com ens agradaria”.

Rodríguez ha dit la seva respecte de la polèmica al voltant dels carrils bici i la supressió de places d’aparcament. “Planificar un carril bici no és fàcil i penso que al final són decisions polítiques. El carril pot ser molt maco però els polítics manen. S’ha d’estudiar cas a cas però toca treure espai al cotxe i donar-lo a la bicicleta”.