L’H Atletisme afronta amb optimisme el Campionat d’Espanya de Clubs de Divisió d’Honor que arrenca aquest cap de setmana amb la disputa de la primera jornada. L’equip masculí debutarà a Cornellà i el femení ho farà a València. L’objectiu per tots dos és la permanència. 

El Campionat d’Espanya Absolut de Divisió d’Honor comptarà amb la presència de L’H Atletisme, que competirà enguany amb els seus dos equips, el masculí i el femení, a la màxima categoria i amb la voluntat d’assolir la permanència.

La primera jornada serà aquest dissabte. El femení es veurà les cares amb el València Atletisme, que serà el club amfitrió, el Nerja i les Celtiberes de Soria. Les principals opcions passen per Sonia Nasarre als 400 i 4×400, Anna Obradors al 200 i 4×400, Aina Ramos a la javelina i Aida Alemany al 1.500 i 3.000 obstacles. Tot i així, des del club també aposten per joves valors com la velocista Olivia Domínguez.

De la seva banda el conjunt masculí s’enfrontarà al totpoderós Playas de Castellón, al Catalunya i al Cornellà, on es disputarà aquesta primera jornada. L’Hospi no podrà comptar amb llançador Sergi López que arrossega molèsties físiques. En canvi, sí que hi seran Javi Lorente als 400 tanques, Dani Lorente a l’alçada, Josué Canales als 800 i 4×400, i una jove promesa: el velocista Unai Yuste.

Al final de la segona jornada, que tindrà lloc al mes de maig, es produirà un tall a la classificació. Els equips classificats de la meitat cap amunt lluitaran pel títol i els de la meitat cap avall per la permanència. Tot això serà en una tercera i última jornada.