Bona collita de resultats als diferents Campionats de Catalunya que s’han celebrat fins ara. El darrer cap de setmana Ivet Rovira va guanyar en proves combinades, al mateix temps que Quim Rodríguez va ser plata. Uns èxits que cal sumar als dos podis que van aconseguir els equips femení i masculí al Campionat de Clubs en pista coberta. Els nois van ser bronze i les noies, plata.

El director tècnic David Rodríguez ha assegurat que “en el cas de les noies ho van fer perfecte, era molt difícil millorar-ho. Al final el Barça estava molt lluny. Molt content amb aquest resultat perquè feia dos anys que no pujàvem al podi. I amb els nois ja fa anys que no baixem del podi. Enguany era complicat perquè teníem sis baixes importants, però els atletes que els han entrat ho han fet perfecte”.

L’H Atletisme s’ha reforçat amb 13 nous fitxatges amb la intenció de pujar el nivell. Entre aquests destaquen les arribades d’Ivet Rovira, Adam Tallón, Elena Llobera i Joan Bru. “Són gent que ens fa sumar molts punts a les competicions de clubs. Gent de velocitat, salts i mig fons que ens ajudaran encara més quan arribin les proves a l’aire lliure”, ha dit David Rodríguez.

Precisament de cara a la competició a l’aire lliure més important, el Campionat d’Espanya de Clubs de Divisió d’Honor, L’H Atletisme s’ha marcat com a objectiu mantenir els equips femení i masculí una temporada més a la màxima categoria. “L’objectiu sempre és la permanència. Portem un parell d’anys que ho aconseguim. Això sí, l’any passat vam patir molt i voldríem estar més tranquils aquest 2024”.

D’altra banda, el club ha confirmat que s’esperen atletes de primer nivell mundial al Meeting Internacional de Paratletisme “Ciutat de L’H” que tindrà lloc el 27 d’abril al CEM L’Hospitalet Nord.