La nova temporada 2023 ha començat amb bons resultats per L’H Atletisme. Al Campionat de Catalunya en pista coberta s’han assolit 21 medalles. D’altra banda, el club també ha anunciat que el Meeting Inteernacional de paratletisme tindrà lloc el mes de maig. 

L’H Atletisme ha tornat a signar un gran paper, en aquesta ocasió al Campionat de Catalunya en pista coberta. S’han aconseguit 21 metalls, 9 d’aquests en categoria absoluta. Van ser plata Xavi Barrubés a la llargada, Maria de Mingo als 200 m, Esther Dobón a la perxa i Albert Urquia al triple salt. També es van penjar el bronze Javi Lorente als 400 m, Ferran Urquia a la llargada, Andrei Lavila al triple salt, Aida Alemany als 1.500 m i Olga Morraja al pes.

Una de les grans il•lusions és repetir el bon paper del relleu 4×400 que la temporada passada va assolir la 2a posició al Campionat d’Espanya Absolut a l’aire lliure. Un dels seus integrants, el Joan Moreno, confia poder tornar a formar part. I és que ara mateix L’H Atletisme disposa de 7 atletes amb nivell per ocupar aquests 4 relleus.

Pel que fa al Meeting Inteernacional de paratletisme el club ha anunciat que tindrà lloc el proper 20 de maig al Complex Esportiu de L’H Nord.