L’Hospitalet amb el Sàhara està buscant famílies de la ciutat per acollir els infants sahrauís que arribaran aquest estiu a L’Hospitalet procedents dels campaments de refugiats situats de Tindouf (Algèria) per passar unes vacances en pau lluny de les dures condicions. 

L’ONG L’Hospitalet amb el Sàhara treballa com cada any per complir amb el seu propòsit: oferir unes “Vacances en Pau” als infants que viuen en condicions molt difícils als campaments de refugiats al Sàhara.

Segons Luisa García, membre de LH amb el Sàhara, “aquest tenim subvenció per portar 22 infants i de moment només s’hi ha apuntat 11 famílies. Algunes de les que van acollir l’any passat aquest any, per circumstàncies diverses, no podran repetir”.

Està previst que els 22 infants arribin a L’Hospitalet l’última setmana del mes de juny i s’estaran amb les seves famílies d’acollida fins a finals d’agost. Durant aquests dies, els voluntaris s’encarreguen d’oferir-los menjar, l’allotjament i la roba necessària, mentre que l’ONG s’encarrega d’organitzar diverses activitats i colònies que gaudiran en companyia de la resta d’infants.

A més, l’entitat s’encarrega de tramitar l’assistència sanitària per si en cas d’haver-hi qualsevol problema de salut puguin ser atesos al CAP de referència, o si fos més greu, a L’Hospital Sant Joan de Déu. Durant els primers dies de l’estada passen, a més, per una revisió mèdica.

Les famílies que vulguin formar part del programa “Vacances en Pau” s’han de posar en contacte amb l’entitat a través dels telèfons 636 022 526 o 629 071 956 o bé escriure a hospitaletambelsahara@gmail.com