El jutjat d’instrucció número 1 de L’Hospitalet ha citat a declarar com a investigat a l’expresident de la UD Unificación Bellvitge, Ángel Moya, per unes presumptes irregularitats durant la seva presidència al club. Moya haurà de respondre les preguntes del jutge i els advocats el 3 d’abril al migdia a la Ciutat de la Justícia.

Aquesta causa judicial s’origina arran de quatre denúncies que va presentar Juan Noves, un soci de la Unificación Bellvitge que volia accedir als comptes de l’entitat. Segons informa l’advocat del denunciant, el jutjat d’instrucció l’està investigant pels delictes de malversació de fons públics, apropiació indeguda i falsedat documental.

Aquesta denúncia, presentada per la via penal, l’està investigant des de fa més de dos anys el jutjat d’instrucció número 1 de L’Hospitalet. Com el magistrat ha apreciat indicis de delicte al cas, l’expresident Ángel Moya declararà davant el jutjat en qualitat d’investigat, el que abans es coneixia com a imputat. Al final d’aquesta instrucció, serà el jutge que porta la causa, qui decidirà si s’obre judici oral.