En el marc d’un seguit d’entrevistes a diputats al Parlament hospitalencs, la fins ara diputada al Parlament de Catalunya d’En Comú Podem i regidora de L’Hospitalet En Comú Podem, Núria Lozano, ha visitat l’espai de l’Entrevista de l’Informatiu.

Després de l’anunci de l’avançament de les eleccions autonòmiques al 12 de maig, el panorama política català i espanyol s’ha capgirat. Tot després del fracàs de l’aprovació dels pressupostos de la Generalitat amb la negativa del grup d’En Comú Podem de donar-los suport principalment pel projecte del macro complex d’hotels i casino a Tarragona, el Hard Rock Cafè.  Lozano afirma que “aquest projecte era una línia vermella en les negociacions  ja que està directament relacionat amb el model de país. A més no eren uns pressupostos tan ambiciosos com ens volien fer creure”.

Pel que fa a les afectacions a la política nacional, Lozano ha insinuat, després que aquesta convocatòria hagi provocat la prorroga dels pressupostos a Madrid, que “no sabem si aquesta decisió ja estava pensada d’abans des del Govern Pedro Sánchez”.

A L’Hospitalet, un bon paral·lelisme en quan al suport dels Comuns al Govern del PSC serà la línea vermella del PDU Biopol Granvia. Un projecte que “haurem de veure com evoluciona. El nostre grup ja va presentar un contenciós administratiu que va acabar amb la nul·litat del projecte i que va obligar a la se va reformulació.”

La regidora afegeix que es va donar suport als pressupostos municipals perquè vam voler “donar un vot de confiança al govern municipal després de 64 compromisos per millorar les condicions de vida de la ciutadania, Però estarem atents a l’evolució del PDU”.

Fa un any aproximadament que Núria Lozano va arribar al Parlament de Catalnya. En aquesta propera legislatura es mostra “ a disposició de l’organització per tornar a formar part de les llistes i seguir treballant en aquest projecte de país”.