L’EJ Can Pi porta dues victòries en aquest inici de lliga, davant del Begues a la jornada inaugural i al camp del Poble Sec, però també quatre derrotes. Cal dir, que d’aquestes ensopegades tres han estat davant dels tres primeres classificats: Atlètic Sant Just B, Castelldefels B i Terlenka. Per això mateix, l’equip està convençut que a partir d’ara els resultats poden millorar i escalar posicions a la classificació.

L’entrenador del Can Pi, Soufian Araissi ha dit a programa L’H en Joc de Televisió de L’H que van “començar bé la lliga, però després hem hagut de jugar contra equips filials que a més a més disposen de mes recursos que nosaltres”.

L’objectiu a curt termini és assolir l’ascens i si pots ser sense haver de patir a la darrera jornada. A més llarg termini, des de l’entitat somien amb retornar a la 2a Catalana. “Jo crec que sí ho podem aconseguir. En futur, treballant bé i amb gent jove, podem retornar a la 2a Catalana com ja vam estar fa uns anys”, ha indicat el tècnic quadribarrat.

Des del Can Pi tenen molt clar que si volen créixer necessiten crear una escola base de formació. Un salt endavant que porten anys intentant que sigui realitat. El directiu Cristian Molina ha assenyalat que “ho estem treballant. El futur de l’entitat passa per tenir futbol base a Santa Eulàlia. Però ara ens trobem que al camp municipal del barri no podem anar. Hi ha una entitat esportiva que el gestiona i banda també fa ús d’un altre camp de manera paral·lela”.

D’altra banda, el Can Pi tindrà un duel molt exigent aquest diumenge amb el derbi que hauran de disputar davant de l’Albirrojita.