L’escola San Jaime prepara els Jocs Florals. Aquest any tots els alumnes faran composicions sobre la ciutat de L’Hospitalet. El dia de Sant Jordi l’escola farà una festa al pati on s’entregaran els premis als millors treballs.

Tots els cursos de l’escola, des d’infantil fins a 6è de primària, participen en aquests Jocs Florals. Cada curs fa un treball adaptat a la seva edat. Els infants de parvulari fan uns dibuixos amb una paraula o una petita frase que tracti de L’Hospitalet. Els alumnes de cicle inicial fan una frase més elaborada amb un dibuix. Els de cicle mitjà treballen el còmic i l’auca i cicle superior fa el conte o poesia.

Abans de fer aquestes produccions l’escola fa tot un seguit d’exercicis de la temàtica dels Jocs Florals perquè els alumnes coneguin més coses de la ciutat de L’Hospitalet.

L’objectiu dels jocs Florals és estimular l’expressió escrita dels alumnes, aprofitant una tradició cultural ben arrelada a Catalunya.

El dia de Sant Jordi l’escola farà una festa al pati on s’entregaran els premis dels diferents treballs que han elaborat. Els guanyadors rebran un llibre, una rosa i un punt de llibre.