L’Escola Oficial d’Idiomes ha celebrat una pintada de portes com a tancament del curs. Alumnes i professors s’han convertit en artistes per un dia decorant les aules on aprenen italià, alemany o anglès, entre moltes altres llengües.

Per als professors, és un dia molt esperat: “Per nosaltres és una festa d’escola amb els alumnes i aprofitem les pintures per representar símbols dels idiomes que estem estudiant”, recorda la professora de francès Veronica Hoarau.

‘Dirty’ i Daniel Serrano, dos artistes de L’H i estudiants del centre

L’activitat s’ha dut a terme gràcies a una donació de pintures que s’ha aprofitat de la millor manera. Els artistes hospitalencs Dirty i Daniel Serrano estudien a l’escola i s’han involucrat de ple en el projecte: han creat dos murals i han ensenyat als seus companys com pintar.

“La professora d’anglès es va assabentar que jo era artista i els companys de classe em van preguntar a què em dedicava”, recorda Dirty. A Daniel Serrano la proposta li va fer “molta il·lusió” des del primer moment: “El més emocionant és treballar amb els alumnes i professors tots junts”, assenyala.

Encara que ja hagin acabat els cursos regulars, el dia 1 de juliol començaran els cursos d’estiu a l’Escola Oficial d’Idiomes.