L’Escola de formació de L’H Atletisme ha començat la temporada amb més de 200 nens i nenes a la pista del Complex Esportiu Municipal de L’H Nord. El club fermament que l’Escola de formació és un pilar bàsic que garanteix el futur de l’entitat. Disposa de categories que van des del sub-8 fins als sub-16, tot i que els nens i nens a partir de 4 anys ja es poden apuntar.

A les edats més joves, les d’iniciació, es practica un atletisme bàsic amb diversos jocs. I a mesura que van pujant de categoria es comencen a provar amb més constància els salts, els llançaments, la velocitat i el mig fons.

Quan s’arriba a la darrera categoria formativa, sub-16, els i les atletes han de començar a especialitzar-se. Els entrenadors sempre ajuden des de la seva pròpia experiència, però sempre és l’atleta qui acaba decidint-se.

Tot i així, L’H Atletisme també té les portes obertes pels joves que volen iniciar-se a edats més properes a la categoria sub-16. En aquests casos el club considera que no és tard per decantar-se per una especialitat.

L’H Atletisme va tornar a classificar la temporada passada tots els seus equips a tots els campionats de promoció.