L’Escola de formació de L’H Atletisme funciona a ple rendiment. Centenars de petits i joves s’inicien cada any en el món de l’atletisme o bé perfeccionen la seva tècnica. Una base que garanteix el futur del club.

El Complex Esportiu Municipal de L’H Nord és l’escenari on cada tarda entrenen els futurs i futures atletes de L’H Atletisme. La seva escola de formació dona cabuda a uns 200 alumnes que practiquen i milloren el seu esport favorit.

Tot i que no hi ha una edat concreta per iniciar-se en el món de l’atletisme, sí que és cert que quan abans millor. L’Escola de L’H Atletisme disposa de categories que van des dels 4 anys fins als 17. Als nouvinguts se’ls convida a provar totes les proves: curses, salts i llançaments. La millor manera de descobrir allò que més els agrada.

Els monitors de l’Escola són alhora atletes del club que transmeten als més petits i petites la seva passió per l’atletisme, així com també els valors que els fan créixer com a persones. L’H Atletisme pot presumir de ser l’únic club català que la temporada passada va classificar la totalitat dels seus equips a tots els campionats de promoció. Una fita que intentaran repetir la propera temporada.