L’escola de futbol sala SL11, que dirigeix l’entrenador hospitalenc Sergio Lamaña, ha finalitzat la temporada amb molt bones sensacions. Més de 100 nens i nenes han format part d’aquest projecte que la temporada vinent es podria ampliar a causa del seu èxit.

Amb una festa al poliesportiu municipal de Sanfeliu, l’escola de futbol sala SL11 va posar el punt final a la temporada. Des que es fa fundar l’any 2020 no ha parat de créixer. Segurament pel seu mètode de treball, que ensenya a gestionar les emocions en les victòries i en les derrotes. Prova d’això és que enguany ha tornat a rebre el Premi als Valors que atorga el Consell Esportiu de L’H.

El director de l’escola de futbol sala SL11, Sergio Lamaña, assegura que “hi ha una evolució en els nens i nenes de setembre a juny. Bona prova d’això, és que les famílies comenten que, no només milloren futbolísticament, també en la gestió de les seves emocions. Aquest és el nostre objectiu, que gaudeixin d’una activitat extraescolar i que es formin com a persones amb valors”.

En el darrer any l’escola SL11 ha passat de 60 futbolistes a més de 100, oferint l’activitat extraescolar als instituts Can Vilumara, Mercè Rodoreda, Joan Maragall, Torres i Bages i Estel Can Bori.