La cita més important del Fit Kit, també coneguda com dansa acrobàtica, arriba aquest cap de setmana (del 9 al 12 de novembre) amb la celebració del Campionat d’Europa a Alacant. Un esdeveniment on hi serà present L’Escola de Dansa i Acrobàcies Piràmide L’Hospitalet amb la posada en escena de fins a catorze coreografies, vuit més de les que van defensar a l’Europeu de l’any passat, i on van guanyar fins a tres medalles.

Per aquesta ocasió el nivell tècnic de les hospitalenques ha pujat moltíssim, tal i com es va comprovar en el darrer Campionat d’Espanya. Per tot plegat confien en signar un gran paper. “Volem aconseguir el màxim número de medalles. Que no sigui per manca d’esforç. Però sabem que tothom ho lluitarà, el nivell realment és molt alt”, assegura Ylenia García, directora l’Escola de Dansa i Acrobàcies Piràmide L’Hospitalet.

El Piràmide participarà amb deu individuals, dos equips en categoria showdance 2 i 3, i dos trios en Small 1 i Small 3. Els que competiran en una categoria més alta son Lucia Esteban, Iona Serna i Óscar Mota. Tots admeten que arriben en un gran estat de forma i amb molta ambició per tornar a casa amb medalla.

Iona Serna explica que està “una mica nerviosa perquè enguany competeixo a la màxima categoria. Confio que em sortirà molt bé perquè porto entrenant des de principi de temporada totes les setmanes”.

De la seva banda, Sara Esteban creu que “a diferència de l’any passat, quan vam debutar a l’Europeu, sabem el nivell i l’exigència que ens espera. Sabem que hi haurà molta competència però això no ens espanta”.

L’Escola de Dansa i Acrobàcies Piràmide L’Hospitalet ha fet un salt qualitatiu molt gran en els darrers anys dins del Fit Kid i que ara confia en refermar signant un bon paper a l’Europeu d’aquest cap de setmana.

Participants al Campionat d’Europa 2023

Participants:Pyramid Flyers
Minilittle Dreams
Lucia Esteban ( Nacional)
Iona Serna ( Nacional)
Sara Bertolin ( Promeses A)
Inma Rodriguez ( Promeses A)
Aina Gonzalez ( Promeses B)
Carla Prats ( Promeses B)
Martina Mirita ( Promeses B)
Valentina Alarcón ( Promeses B)
Carla Muntane ( Promeses B)
Itziar Garcia ( Promeses B )
Selah ( Small III )
Panteras ( Small I- Promeses)