El curs té 440 hores de formació i preveu pràctiques en empreses del sector, com ara hotels, restaurants i cocteleries i conté 2 mòduls formatius de certificat professional de nivell 2 en el Certificat Serveis de Bar i Cafeteria. Es tracta d’un programa vinculat al Centre de Formació d’Hostaleria de L’Hospitalet, adreçat a joves de 16 a 29 anys inscrits com a demandants d’ocupació no ocupats.

Durant la formació, que ofereix 15 places, els i les joves obtenen les competències i la qualificació necessàries per exercir com a bàrmans.

L’alumnat rep formació específica en:

  • Servei de begudes i vins.
  • Elaboració de còctels.
  • Servei al client.
  • Anglès.
  • Gestió de l’establiment.

El programa d’enguany és la sisena edició, s’iniciarà durant el mes de maig de 2024 i finalitzarà al desembre. L’actuació és promoguda i impulsada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), amb l’objectiu d’afavorir la inserció laboral de qualitat, millorar la qualificació professional i incentivar el retorn al sistema educatiu reglatdels i de les joves participants.

Les persones interessades poden fer la inscripció en línia en aquest enllaç. Per a més informació, es pot trucar al telèfon 934036657 o escriure un correu electrònic aprogrames@l-h.cat.