L’escola Busquets i Punset va patir durant la matinada de divendres a dissabte un acte vandàlic que ha originat diferents destrosses al centre educatiu. En concret, segons informa l’escola, hi ha desperfectes com vidres, mobiliari i equipament informàtics trencats.

L’equip directiu ja ha avisat a totes les famílies que, per tal de vetllar per la seguretat dels infants, l’escola romandrà tancada aquest dilluns. “Hi ha vidres per tot arreu, pintura per terra, cadires trencades i necessitarem temps per posar-ho tot al seu lloc. La nostra prioritat i la de l’Ajuntament és que l’escola sigui segura”, expliquen a través d’un comunicat.

També s’explica que ja s’està treballant per tal de tornar a la normalitat el més aviat possible i que aquest dilluns es tornarà a enviar una comunicació a les famílies per tal d’actualitzar tota la informació i concretar si dimarts es pot reprendre l’activitat escolar amb normalitat.

El comunicat acaba lamentant els incidents i fent palesa la tristesa per tot el succeït. “Estem molt dolguts amb la situació. Som una comunitat molt unida i treballadora que hem construït aquesta Escola plegats i a base d’esforç i estima. Esperem que no torni a passar”.

L’Ajuntament, per la seva banda, ha emès un comunicat on condemna els actes i assegura que ja estan treballant per recuperar la normalitat el més aviat possible.

Quant a la investigació, els Mossos d’Esquadra i la policia científica ja han iniciat la recerca per tal d’aclarir què va succeir i qui van ser els possibles autors dels actes vandàlics.