Els centres educatius de L’Hospitalet celebren aquestes setmanes les jornades de portes obertes per donar-se a conèixer a les famílies, ja que és al mes de març comença la preinscripció escolar. És el cas l’escola Ausiàs March, del barri de Sanfeliu, que ha obert les seves aules a les famílies que busquen un centre educatiu.

Amb aquestes visites, les famílies poden conèixer de primera mà la comunitat educativa dels centres i els diferents projectes pedagògics que ofereixen. Una altra qüestió important per les famílies a l’hora de decidir-se és poder veure les instal·lacions.

Ferran Estrada, director de l’escola Ausiàs March, explica que “hem rebut a les famílies del barri que estan interessades en el nostre projecte i els hem explicat tot allò que fem amb els nostres alumnes per convidar-los a formar part de la nostra comunitat educativa. Les acompanyem en aquest pas tan important que és passar de la llar d’infants a l’escola i surten contentes de veure com funcionen les activitats, perquè fem la visita en horari escolar”

A la guia dels centres educatius de L’Hospitalet que publica l’Ajuntament es pot consultar tota la informació sobre les escoles i instituts, el procés de preinscripció i matrícula i els horaris de portes obertes.

Consulta aquí la guia de centres