L’Oficina Jove centra les seves activitats del novembre en la construcció de relacions saludables basades en la comunicació, la confiança i el respecte mutu entre el jovent. Es tracta d’activitats gratuïtes i obertes al jovent de la ciutat en el marc de la programació que du a terme la Regidoria de Joventut tot l’any.

Cada dilluns del 6 de novembre al 4 de desembre, la Casa dels Cargols serà un espai acollidor i càlid on aprendre a fer labors de punt i ganxet amb companyia d’altres joves. Els dijous 23 i 30 de novembre es farà al Centre Cultural Santa Eulàlia un taller per aprendre a elaborar sabó en pastilla i xampú sòlid de forma artesanal i utilitzant només ingredients naturals.

Quant a la programació cultural, el 7 de novembre, en el marc dels actes de celebració del Dia Universal dels Drets de la Infància, la Unitat de Joventut i el Programa per a la Infància i l’Adolescència han programat Yosoy, un espectacle de cultura urbana i freestyle que uneix els artistes Azulinogena i Ander Draw per donar veu i força als drets dels infants. L’actuació serà a l’Auditori Barradas i l’entrada és gratuïta amb inscripció prèvia. El 16 novembre la companyia Ela Ela Teatre representarà Elles, la veu de la revolta al Teatre Joventut en el marc dels actes del 25N que es faran a la ciutat.

A banda d’això, el 15 de novembre es farà una xerrada sobre l’homologació d’estudis per al jovent que arriba d’altres països i un taller on es treballaran les eines per a la recerca de pis de lloguer i la contractació segura d’habitatges.

A l’Oficina Jove està situada a la Casa dels Cargols, al carrer del Llobregat, 127-141, i ofereix serveis d’assessoria de formació, laboral i de mobilitat internacional i un punt de suport a la recerca de feina, entre d’altres. Totes les activitats i serveis són gratuïts i us podeu inscriure a través de la seva pàgina web.

Podeu trobar tota la informació sobre les activitats en aquest enllaç.