L’Ajuntament ha suprimit el carril bici segregat en el tram de baixada de l’avinguda de l’Electricitat, una decisió presa arran de les reiterades queixes d’una part del veïnat, que es mostrava disconforme amb els embussos de trànsit que s’hi produïen i les dificultats de mobilitat per als vianants.

El punt més crític era la cruïlla de l’avinguda de l’Electricitat i el carrer del Molí, on els taps  de vehicles a motor dificultaven la circulació ja s’havien fet habituals i dificultaven, a més, poder creuar el carrer.

La setmana passada, l’exregidora de districte, Lola Ramos, anunciava a Facebook que el tancament del carril bici era un fet i que s’estudiarien alternatives amb el personal tècnic de Mobilitat.

Montse De Egea Álvarez, una de les veïnes de la zona, explica que “el problema era que com no podien passar perquè hi havia el carril bici, es formaven moltes cues en les quals podies estar un quart d’hora esperant”. Fet que corrobora Antonio Lucas Conejo, a més d’assegurar que prefereix el carrer “com està ara”.

També hi ha residents de la zona que lamenten que el carril bici hagi pagat els plats trencats d’un problema de trànsit.

És el cas de la Paola Ávila Orellana: “Em sembla fatal, la veritat és que jo el feia servir bastant per anar a un club esportiu al qual anava, em sembla una cosa necessària per a tots els que el fem servir”.

En canvi, continua obert el carril bici que arrenca a l’avinguda Isabel la Catòlica i puja l’avinguda Electricitat.

I molt a prop de l’avinguda de l’Electricitat, a les avingudes de Masnou i d’Isabel la Catòlica, s’han obert nous carrils bici. En el cas d’Isabel la Catòlica, un tram del carril bici va pel túnel i enllaça amb els carrils bici de l’avinguda Electricitat, cap a Pubilla Cases, i del carrer de Sant Rafael, pujant cap a la Florida.