Lusillón i Jimena Amarillo van ser les encarregades d’inaugurar la 19a edició del Let’s Festival a la Salamandra. Dues artistes joves emergents de l’escena indie i pop que ja han captivat milers de seguidors.

Per a la jove madrilenya Lusillón, que va publicar el seu primer LP 2023, “Pensando mucho y mal”, els concerts són una via d’escapament . “Soc molt enèrgica als concerts, m’agrada saltar i em va bé per desfogar-me. Tot el contrari del que pugui semblar quan sents les meves cançons a Spotify.”

Lusillón durant el concert a la Salamandra aquest divendres

La valenciana Jimena Amarillo, que també va participar en la inauguració del Let’s Festival, compon, produeix i dissenya els seus treballs. L’últim s’anomena “La pena no es cómoda” i tal com ella ho descriu: “jo soc d’ànima rapera”.

Tot i això, els seus concerts estan plens de sorpreses i improvisacions. “Jo puc fer samba, balades o rap, segon en vingui de gust i el públic dels concerts m’ho faci sentir. Soc molt d’improvisar perquè si no m’avorreixo“.

Jimena Amarillo durant el concert a la Salamandra aquest divendres

La 19a edició del Let’s Festival omplirà les sales de L’Hospitalet amb les actuacions de 47 artistes. Segons ha explicat el seu director, David Lafuente, tracten de combinar els artistes de l’indie més clàssic com La Habitación Roja (08/03), El Columpio Asesino (24/02), o Iván Ferreiro (16/03) amb altres propostes més emergents.

“Volem que el públic que vingui a veure a aquests artistes més consolidats pugui també descobrir noves propostes o bandes emergents. Penseu que en aquests 19 anys, artistes com Vetusta Morla, IZAL, Manel van actuar aquí quan encara la gent no els coneixia”, ha afegit David Lafuente.