Les plataformes de pensionistes de tot l’Estat es manifestaran dissabte, 28 d’octubre, a Madrid exigint al futur govern la revalorització de les pensions en funció de l’increment de l’IPC anual. També reclamen que es realitzi una auditoria als comptes de la Seguretat Social per determinar on han anat els diners de les pensions públiques. La Marea de Pensionistes de L’Hospitalet és una de les entitats que participaran en aquesta manifestació.

En declaracions al programa Veïns, Manuel Ruzafa, membre de la Marea Pensionista de L’Hospitalet, ha explicat que “el que demanem al futur govern, sigui del color que sigui, és que compleixi amb el que van prometre respecte a la reforma de les pensions. Encara no s’ha fet cap auditoria als comptes de la Seguretat Social per saber on han anat els diners de les pensions públiques i així poder demostrar que el repartiment és sostenible i que es poden generar recursos per atendre totes les reivindicacions”.

Des de la Marea de Pensionistes de L’Hospitalet han assenyalat que “ni els pensionistes, ni els treballadors i treballadores som culpables de la pujada del cost de la vida”.

Miguel Àngel Hernández, portaveu de la Marea Pensionista de L’Hospitalet, ha assegurat que “és necessari que dissabte 28 d’octubre participem a la marxa estatal convocada a Madrid. Cal tenir clar que el futur de les pensions públiques depèn de la mobilització social dels sectors implicats”.

Tots dos han assegurat que “cal ser actius i donar un clar senyal al carrer a qualsevol que vulgui governar, de que nosaltres continuarem defensant el sistema públic de pensions. Amb mobilitzacions com la de Madrid es pot obrir el camí i la possibilitat d’incloure les nostres reivindicacions en els pressupostos generals de l’Estat”.