L’Hospitalet Atletisme és sempre una de les entitats que més i millor representa la ciutat en els Jocs Paralímpics. Aquest 2024 no serà una excepció i diversos atletes opten a estar a la gran cita de París.

De fet, dos atletes ja tenen la mínima per a París 2024. Són Mari Carmen Paredes i el seu guia, Lorenzo Sánchez, que ja tenen assegurada la seva presència a la marató després d’haver aconseguit la mínima a Sevilla. “Era el nostre objectiu principal i ara cal treballar per tal d’assolir un bon lloc”, explica Paredes. Sánchez, per la seva banda, es mostra més ambiciós i parla fins i tot de medalla si aconsegueixen “fer a París la mateixa marca que a Sevilla”.

A més de Paredes i Sánchez, L’Hospitalet Atletisme podria tenir altres esportistes als Paralímpics 2024. Paula Heras al pes, Iván Hernández als 400 llisos i Iván Soriano als 100 metres busquen la mínima per a París. Heras no es posa grans objectius per haver canviat el giratori aquest any i reconeix anar “molt perduda”. Hernández, per la seva banda, ha de baixar dels 50 als 400 per tenir la mínima B, cosa de la qual es veu capaç: “Encara hi ha molt de temps al davant, he de continuar fent sèries”, comenta. Per últim, qui ho té més lluny és Iván Soriano, que hauria de trencar la barrera dels 12 per poder ser a París: “És molt exigent però hi ha una gran meta que és anar a uns Jocs”.

Els Jocs Paralímpics de París 2024 tindran lloc del 28 d’agost al 8 de setembre.