“#Perfectament imperfectes” és la primera proposta escènica de creació pròpia de les joves que participen en el projecte escènic Actfem, de Plàudite Teatre. És el primer cop que actuen davant d’un públic real i la primera vegada sobre l’escenari d’un teatre professional com és el Teatre Joventut.

Alumnes de diferents instituts de la ciutat han estat el públic que ha pogut gaudir avui dimarts 27 de maig d’aquesta representació que s’emmarca dins de la vintena edició del Festival d’Arts Escèniques de Santa Eulàlia que organitza Plàudite Teatre.

En aquesta obra les joves confronten les seves identitats, reptes, records i promeses d’amor sobre l’escenari. Juntes reflexionen sobre qui van ser i qui són per inventar-se qui seran.

Marina Rodríguez, tutora escènica d’ACTFEM, ha explicat que “és una primera presentació d’un material que han creat les noies durant els últims dos mesos. Són textos escrits per elles a partir d’allò que veuen que els afecta com a joves. És una feina que encara esta tendre, les noies porten entrenant diversos mesos amb nosaltres, i com a grup fa dos mesos que estan treballant en aquesta creació”.

Durant  aquest temps han treballat el format de monòlegs que han escrit elles mateixes a traves d’exercicis de dramatúrgia en ells parlen dels problemes que més els afecten. Segons Marina Rodríguez, “treballar amb elles ha estat tot un repte i es part del procés d’aprenentatge d’ActFEM”.

Tania Nezar, assistent escènic, ha assenyalat que “moltes no havien fet, ni vist, ni han anat al teatre mai. És com crear des de zero tota una visió del teatre en molt poc temps, perquè en un any no es poden fer moltes coses”.

Per a les joves la creació d’aquesta obra esta sent tota una experiència que els serveix per adquirir nous coneixements i millorar la seva autoestima. Paola Franco, alumna d’ACTFEM, ha assegurat que “amb aquesta obra he pogut donar el meu punt de vista i la nostra opinió com a joves. A més de poder explicar les nostres vivències”.

Després d’aquesta primera proposta escènica les noies d’ActFEm continuaran treballant per presentar al mes de novembre una obra més completa i professional.