Després del primer cap de setmana de festa major protagonitzat per la música, la tradició, les activitats infantils i la segona edició de la baixada de carretons, el barri del Centre es prepara ara per la recta final amb tot un seguit de propostes per a tots els públics.

El Dijous 20, la música, el ritme i el ball han estat els protagonistes als Jardins de Can Sumarro. Els més petits de la casa han pogut aprendre música jugant, tot descobrint algunes de les cançons més icòniques de les últimes dècades gràcies a les punxadiscos ‘Siamiss DJs’.

Anna Vicen, integrant del duet, explica que elles volen “apropar la música a les famílies fent un repàs de diferents estils musicals començant pels anys 60” i acabant amb música electrònica i Maria Torras, l’altra part de ‘Siamiss DJs’ afegeix que: “vam fer l’espectacle que a nosaltres com a mares ens hagués agradat trobar”.

I de Can Sumarro, la música s’ha traslladat a la plaça de l’Ajuntament, on s’ha fet una classe oberta de zumba a càrrec del Poliesportiu del Centre.

Divendres 21 de juny tindrà lloc el concert jove a la Plaça de l’Ajuntament a partir de les 22:30 i que comptarà amb les actuacions de Macha Kiddo, Son de Rosas i Dj Carmela.

A les 22h també hi haurà un concert d’havaneres a càrrec Coral Elisard Sala a la pista del Casino del Centre que comptarà amb rom cremat.

Un dels esdeveniments més esperats pel jovent és el Cercabirres, que es farà dissabte a les 17:30 a la Plaça de l’Ajuntament i els carrers de l’entorn. Els 350 tiquets que es van posar a la venda a internet es van esgotar en menys d’una hora.

Imatge del Cercabirres 2023

Diumenge 23 al matí es farà una passejada en bicicleta pels carrers del barri. La sortida serà a les 10:30 a la Plaça Josep Bordonau.

A partir de les 20h arribarà la flama del Canigó en una cercavila pels carrers del barri, es procedirà a la lectura de poemes i es presentarà el Ninot que presidirà la foguera de Sant Joan. Aquest any l’ha realitzat La Talaia amb motiu del seu 20è aniversari.

Més d’una vintena de carrers del Centre faran sopar de germanor i a partir de les 22:30 hi haurà el gran ball de revetlla a la Plaça de l’Ajuntament amb els grups Els Bucaneros i Angangas.

La festa major clourà dilluns amb el tradicional esmorzar de bacallà, una ballada de sardanes, el vermut popular i la cantada d’havaneres a càrrec del grup Ultramar.

Consulta el programa íntegre