Els Mitjans de Comunicació de L’H es bolquen amb les Festes de Primavera 2024 i com cada any Televisió L’H, L’Hdigital i el Diari L’H ofereixen espais especials per informar de l’agenda i fer seguiment de les activitats.

Consulta la pàgina especial de Festes de Primavera a L’Hdigital on trobaràs tota la informació.

El pregó i el Toc d’Inici, en directe a les 19.50h

Dijou, a les 19.50 hores, Televisió L’Hospitalet i L’Hdigital ofereixen en directe el pregó de Dani Flaco. El programa especial, que presentaran Laura Alsina i Anna Rodríguez, comptarà també amb els comentaris de Toni Martorell. Secretari de Tro, per donar tots els detalls de les entitats de cultura tradicional que participen en el Toc d’Inici.

El programa també oferirà una entrevista amb el pregoner, Dani Flaco.

Televisió L’H en directe des de la plaça de l’Ajuntament dissabte i diumenge

El plató de Televisió L’Hospitalet es trasllada a la plaça de l’Ajuntament per oferir programes en directe en que s’entrevistarà als protagonistes de les festes, es connectarà amb les activitats en temps reals i s’informarà de la resta d’espais festius.

  • Dissabte, 20 d’abril, 18 hores. El programa, que també presenten Laura Alsina i Anna Rodríguez, seguirà en directe el Fabulari, es desplaçarà al festival de dansa urbana Breaking Contest i a la Remunta per parlar amb La Cabra Mecánica. Des del plató hi haurà entrevistes sobre la Primavera de Tapes, sobre els Monòlegs i Humor i a l’autor del cartell de les Festes de Primavera, entre altres coses.
  • Diumenge, 21 d’abril, 12 hores. Diumenge el programa en directe seguirà als gegants i als trabucaires i la jornada castellera, que comptarà amb els comentaris experts del Jordi Fernández. El plató de la plaça de l’Ajuntament el visitaran els Manolos i una cervesera artesana local que participa a la fira, entre d’altres. També es connectarà amb el Parc de les Meravelles, amb la desfilada de vestits de paper i amb el concurs de cocteleria.

A la carta, a L’Hdigital

Tots els programes es poden seguir en directe a L’Hdigital i posteriorment a la carta tant a l’especial Festes de Primavera 2024 com a la secció dedicada a les festes que sempre es pot consulta a la pàgina de Televisió L’Hospitalet al portal.

Notícies, agenda i programa descarregable

Durant totes les festes, L’Hdigital farà un seguiment intensiu amb notícies i vídeos de les diferents activitats que s’aniran emmagatzemant a l’especial Festes de Primavera 2024.

També en l’especial es pot obtenir una doble versió del programa d’activitats. D’una banda, el programa en PDF i d’una altra, les pàgines especials del Diari de L’Hospitalet, que també són descarregables.