Aquest 6è concert com a part de les festes patronals, ha aplegat a una gran part del veïnat del barri de La Florida, per tal de poder gaudir de la música eclesiàstica i d’un concert de sardanes i cobles.

La primera part d’aquest concert ha estat protagonitzada per la coral del barri, sota la direcció del pare de la parròquia. A continuació, han comptat amb la intervenció de la soprano Maryna Rysthei, d’origen ucraïnès, que ha interpretat diferents temes, entre ells l’Ave Maria, acompanyada al piano, en un dels moments més emotius de la jornada.

Per acabar la jornada de música, el públic ha pogut gaudir de diferents actuacions de sardana, com Festívola, de Pau Casals, o l’Empordà, d’Enric Morera, interpretades per La Principal de la Bisbal. “La gent ja pregunta abans que arribin les festes. Volen saber què farem. S’acosta molta gent. Avui comptem amb la millor cobla de Catalunya”, ha declarat en Joan Noguera, organitzador de l’acte.

Fins a l’església també s’han acostat diverses autoritats municipals i representants dels partits polítics de l’Ajuntament de la ciutat. Ells han pogut gaudir en primera fila de l’espectacle. Per finalitzar la jornada, han organitzat una xocolatada amb melindros per acabar d’endolcir la jornada als assistents del concert.