Aquest divendres i fins l’1 d’octubre es celebra la novena edició del Fòrum de les Cultures de L’Hospitalet. L’Avinguda Masnou serà el punt de trobada de la música, les tradicions i les festes de les cultures que podem trobar a la ciutat.

Aquest any hi participen un total de 12 cultures diferents juntament amb el Marroc, Bulgària i l’Índia com a països convidats. Precisament, explica Rosa Blázquez, presidenta del Fòrum de les Cultures, s’ha referit a que el Marroc després del fort terratrèmol patit fa uns dies “instal·laran una Haima  i faran una lectura per recordar els desapareguts i es llegiran uns versos del Alcorà. En aquesta ocasió, no es farà cap ball perquè la seva població està de dol”.

Fa uns dies es presentava aquesta nova edició del Fòrum de les Cultures amb la novetat de la  primera celebració del Festival Internacional. Enguany amb la presència de nacions de l’est d’Europa, així el Teatre Joventut va acollir els balls dels països convidats: Letònia, Lituània i Bulgària.

Blázquez ha afirmat a l’espai de l’Entrevista de l’Informatiu que “L’Hospitalet sempre ha estat un lloc d’acollida. Cada cop més, necessitem un lloc on aquestes cultures puguin expressar-se i mostrar-ne una petita representació”.