Les AMPAs i AFAs de Bellvitge – Gornal impulsen la iniciativa Fem barri, un programa de descomptes per a les famílies sòcies que ja compta amb l’adhesió d’una quarantena de comerços. L’objectiu és ajudar en l’estalvi de les famílies alhora que es promociona el comerç de proximitat.

Ja fa uns anys que les AMPAs i AFAs de Bellvitge – Gornal van engegar aquesta iniciativa i des de llavors no ha parat de créixer. El carnet permet gaudir de descomptes en establiments diversos que van des de botigues de joguines, establiment de roba, perruqueries o les parades del mercat, entre altres. Una manera d’ajudar en l’estalvi a les famílies sòcies, i sobretot, de promocionar el comerç local.

“Amb dos fills a l’institut vas sumant i les despeses pugen, qualsevol descompte és benvingut”, ha explicat la Yolanda, una de les sòcies de l’AMPA de l’Institut Bellvitge. A la botiga de joguines Ideas, per exemple, ofereixen descomptes en els jocs de taula. “És una manera de donar-nos a conèixer”, ha afegit la seva propietària.

Ja són nou les AMPAs i AFAs del districte que ofereixen aquest carnet a les famílies sòcies que poden gaudir de descomptes en una quarantena d’establiments. Iniciatives com aquestes ja s’estan duent a terme en altres zones de la ciutat com Santa Eulàlia o Collblanc.